دستگاه روغن گیری و روغن کشی
روغن گیری که بعضی ها به عنوان روغن کشی هم به کار میبرند یکی از مهمترین ها در تهیه محصولات طبیعی و سالم به شمار میروند. در ادامه به نمایش توضیحی مفصل راجع به روغن گیری و ارزش انواع آن می پردازیم.
از روغن گیری پرس سرد بهعلت روغن گیری دانه های روغنی مثل دماغ بادام درختی، سیاه دانه، بادام زمینی، کنجد و…استفاده میشود، روغن گیری با روغن کشی پرس یخ با چرخش ماردون های در دستگاه روغن گیری و مالش دانه های روغنی انجام میشود نه با حرارت.
های روغن گیری که بعضی ها به عنوان روغن کشی هم به کار میبرند یکی از مهمترین ها در تهیه محصولات طبیعی و سالم به رقم میروند.دانه های روغنی به دیباچه منبع غنی و مهم دریافت پروتئین و ویتامین به حساب می آیند، به همین بلد قیمت آنها از روغن حیوانی بالاتر است. قبل از روغن گیری میتوان دانه های روغنی را به صورت خام هم مصرف کرد. تخمه آفتاب گردان، کنجد و سیاهدانه نمونه ای از این تخم ها هستند. متخصصان ما در با توجه به تجربه ی چندین ساله ذات در زمینه ساختن های روغنگیری، توانسته اند طراحی و تولید این ماشین آلات را با کیفیت مشابه، روغنگیری آلمانی در داخل ایران انجام دهند.
نسل جدید روغن گیری 2022 OilSet
چگونه روغن گیری درست کنیم | بهترین روغن گیری و روغن کشی -
هنجار پرس گرم و سرد دو وجه برای خارج انجامدادن روغن از دانه ها میباشند که در ادامه هر کدام را بسط خواهیم داد. روغن گیری پرس گرم: در روش پرس گرم، ابتدا دانه ها گرم میشوند و در آخر توسط فشاری که به آنها وارد میشود، روغن خارج میشود. این روش را افزونتر کارخانه های بزرگ صنعتی به کسب میبرند و به طور شبیه روغن های ذرت و آفتابگردان تولید میکنند. پرس سرد: این روش بهترین روش روغن گیری به شمار می آید، به دلیل اینکه خاصیت دانه ها به کوه طور کامل صیانت میشود. فنآوری پرس سرد از سوزان سالمتر است، به دلیل اینکه دمای روغن پایین تر از 45 درجه است.به دلیل کیفیت بالایی که در تهیه این روغن به کار رفته است، متخصصان به روغنی که از روش پرس سرد زایش میشود، روغن بکر نیز میگویند.لازم به ذکر است عام های روغن گیری در بکردانه از این هنجار استفاده میکنند.
روغن گیری مغزها | بهترین فیلتر برطبق قیمت: -
برای تحصیل درج سفارش و اطلاعات بیشتر و یا مشاوره مفت در این حوزه میتوانید با شماره های موجود در سکوی پرتاب موشک تماس بگیرید.
روش کار روغن گیری به این شکل است که دانه روغنی را در فشار پرس قرار می دهد و ماده افزودنی اضافه نمیشود و روغنی که به دست می آید کاملا طبیعی است و از نظر بهداشتی و بهداشت بسیار کارآمد و مفید است و آزمایشات نشان میدهد که تمام خواص دانه در روغن باقی میماند و آسیبی به بافت دانه های روغنی نمیرسد.
برای استخراج روغن از دانه های چرب معمولا از دو روش استفاده میکنند، روش بدو استفاده از روغن گیری پرس بارد و روش دوم استفاده از روغن گیری پرس گرم است که این دو روش از پراستفاده ترین تجهیزات صنایع غذایی هستند.